efbaits

Taal / Langue

Carlo Scherrens

 

Dag karpervrienden,

 

Mijn naam is Scherrens Carlo, bijnaam scherre, van het bouwjaar ’77. Ik ben afkomstig van Beernem en woon sinds 2007 te Ruislede met Tamara en mijn dochter Lais . In 1987 viste ik al op alles dat schubben had , tot die ene dag dat ik een karper ving, van toen af aan wilde ik maar 1 ding, namelijk karpers vangen. Ik b

en klein begonnen op plaatselijke parkwaters, kasteelvijvers en andere kleine watertjes. De passie is al snel uitgegroeid naar grote rivieren en binnen –en buitenland ( sinds 1998). Ik ben altijd op zoek naar prachtexemplaren of biggen. Ne die fameuze mistral op Lac de St-Cassiën, die bijna mijn leven koste keerde ik twee jaar het karpervissen de rug toe. Pascal die ik ondertussen al 15 jaar ken pakte  me terug op sleeptouw en gaan we er nu terug stevig tegenaan. Sinds kort heb ik het geluk om met de TOPproducten van EFB aan de slag te kunnen gaan. Zowel instant, met voercampagnes of buitenlandse sessies vang ik steeds mijn visje met deze kwaliteitsproducten. Ik ben Katrien en Pascal dan ook dankbaar dat ik met hun producten mag vissen.

 

Groetjes Carlo

 

Ons adres

OPGELET NIEUW ADRES 

Extreme Fishing Baits

Praet - Gouwy

Oostbroekstraat 9, 8650 Merkem 

 

Belgie

 

Contact info

Tel:( 0032) 0495266712

Email: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Url: http://www.efbaits.com